Balayage Den Bosch

  /  Balayage Den Bosch

Glow Hair Studio is een dameskapper in Den Bosch die zorgt dat jij na een knipbeurt helemaal blij de salon weer verlaat. Wij houden van mooi en gezond haar en zijn gespecialiseerd in knippen, kleuren en stylen. Wat je wensen ook zijn, wij creëren goed vallende coupes met textuur en verzorgen jouw haar optimaal om de kwaliteit te behouden of te verbeteren. Maak snel een afspraak bij ons om je haar de verfrissing en verzorging te bieden die het nodig heeft, zodat je weer maandenlang mooi voor de dag komt. Onze getalenteerde kappers zorgen voor een fantastisch eindresultaat.

knusse en persoonlijke dameskapper in Den Bosch

Wil jij een prachtige balayage laten zetten in Den Bosch? Onze ervaren kappers hebben een feilloos gevoel voor styling. Aan de hand van de vorm en teint van je gezicht kunnen we je uitgebreid adviseren over de meest complimenterende kleuren en modellen voor jou.

 

Naast het zetten van een balayage in Den Bosch ben je ook welkom bij ons voor onder andere een touch op, volledige kleuringen, highlights of een face frame. Wij zorgen voor de juiste look voor jou, zodat jij met een volledig tevreden gevoel onze knusse salon weer verlaat. Dankzij ons oog voor detail kun je erop rekenen dat jij blij bent met je nieuwe coupe.

Een stijlvolle balayage in Den Bosch?

In onze dameskapper in Den Bosch beginnen wij elke afspraak het liefst met een uitgebreid adviesgesprek. Vertel ons al je wensen, dan kunnen wij met ons oog voor detail het beste uit jouw kapsel halen. Wij hebben persoonlijke aandacht voor jou en denken actief met je mee voor het beste eindresultaat. Terwijl wij jouw kapsel volledig onder handen nemen, is onze salon erop ingericht dat jij echt een momentje voor jezelf kunt pakken. Kom zelfs écht tot rust dankzij een heerlijke hoofdmassage die ook nog eens de haargroei stimuleert. Deze knusse en persoonlijke kapsalon in Den Bosch wordt enthousiast van unieke en creatieve verzoeken en is gespecialiseerd in het werken met diverse haartypes. Elk haar heeft een andere verzorging nodig voor een optimale gezondheid. Wij weten precies wat het beste is voor jouw haar, zodat jij kunt genieten van een ultiem resultaat.

Kerngezond haar, prachtig in model

balayage den bosch

Wij volgen met regelmaat diverse trainingen en cursussen om te blijven knippen met de beste technieken voor een gezond kapsel.

 

Hierdoor blijven we altijd op de hoogte van de laatste trends en bieden we jou een professioneel en persoonlijk advies. Met onze kennis, passie en plezier in dit vak zorgen wij voor een perfecte staat van jouw haar.

 

Lijkt het zetten van een balayage in Den Bosch jou wel wat en ben je op zoek naar een dameskapper die je haar optimale verzorging en styling biedt? Kom dan langs in de Vughterstraat in het centrum van Den Bosch.

PERSOONLIJKE zorg voor jouw balayage in Den Bosch

Wil jij helemaal tot rust komen in onze kapsalon? De afspraak is bij Glow Hair Studio pas voorbij als jij helemaal blij bent met het eindresultaat. Neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan zien we je graag binnenkort terug in onze dameskapper in Den Bosch. Wij zorgen voor een perfecte staat van jouw haar.