Herenkapper Den Bosch

  /  Herenkapper Den Bosch

Ben jij op zoek naar een herenkapper in Den Bosch die volledig gespecialiseerd is in het knippen, kleuren en stylen van kapsels voor mannen? Bij Glow hair Studio geven we jouw haar altijd de volledige aandacht die het nodig heeft en zorgen we dat je wekenlang kunt genieten van een fris en stijlvol kapsel, helemaal naar jouw smaak. Wij blijven altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkeling op het gebied van herenkapsels zodat we altijd met de nieuwste technieken te werk kunnen gaan voor het mooiste resultaat. Wil jij snel bij ons plaatsnemen in de kappersstoel? Maak dan online een afspraak!

Pak een momentje voor jezelf

In onze herenkapper in Den Bosch denken wij graag actief mee met onze klanten en beginnen de afspraak dan ook met een persoonlijk advies. Welk kapsel staat het beste bij de vorm van je gezicht en wat zijn de trends van het moment? Wij zorgen dat jij helemaal blij de salons weer verlaat. Heb jij al precies in gedachte wat je met je kapsel zou willen doen? Dan luisteren we aandachtig en zorgen onze kappers dat jij het eindresultaat naar wens krijgt.

 

De afspraak is pas voorbij als jij tevreden bent met jouw nieuwe haar! In onze gezellige en knusse kapperszaak in Den Bosch zorgen wij dat je met een drankje en een heerlijk comfortabele stoel echt even een momentje voor jezelf kunt pakken, terwijl wij zorgen dat jouw kapsel weer in perfecte staat is. Kom zelfs tot rust dankzij een heerlijke, professionele hoofdmassage. Wij letten zowel op de kwaliteit als de styling van het haar.

Jouw haar kleuren bij onze herenkapper in Den Bosch?

Onze kappers zijn gespecialiseerd in het kleuren van diverse haartypes. Dankzij onze passie en plezier in het vak kunnen wij jou altijd voorzien van het beste advies. Ben jij op zoek naar een professioneel advies over welke haarkleur het beste past bij de teint van je huid? Wij zorgen ervoor dat jouw gezicht gaat stralen dankzij de complimenterende kleur van je haar. Bij een bezoek aan onze herenkapper in Den Bosch loop je naar buiten met de juiste look voor jou. Je kunt bij ons terecht voor onder andere highlights, een touch up of volledige kleuringen.

Persoonlijke aandacht bij onze herenkapper in Den Bosch

herenkapper den bosch

Onze kappers hebben oog voor detail, wat natuurlijk essentieel is bij het knippen en stylen van herenkapsels. Wij volgen met regelmaat cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken, zodat jouw haar altijd de juiste zorg ontvangt. Wil jij binnenkort plaatsnemen in onze kappersstoel? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dankzij de juiste verzorging, een knipbeurt met de laatste technieken en aandacht voor een perfecte styling ben jij weer wekenlang blij met jouw kapsel. Kom snel langs in de salon, dan zetten wij de koffie of thee voor je klaar!