Merken

  /  Merken

Glow Hair Studio werkt met de beste merken. Heeft u vragen of opmerkingen over bepaalde merken? Neem dan gerust contact met ons op.

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. KEVIN.MURPHY ontwikkeld performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

ECO FRIENDLY

De natuurlijke ingredienten die KEVIN.MURPHY in de haircare lijn gebruiken, worden op een andere manier verkregen die zo min mogelijk schade leveren aan het milieu. KEVIN.MURPHY kiest voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Samen creëren wij veel afval. Wij willen hierop een verantwoorde manier mee omgaan. Alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ze zitten voornamelijk in rechthoekige verpakkingen. Dit doen ze niet voor niets. Door de producten in deze vormen te verpakken past er enerzijds meer inhoud in, anderzijds gebruik je minder materiaal.

 

CRUELTY FREE

PETA staat voor People for Ethical Treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. De organisatie richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Ze komen op voor elke vorm van dierenmishandeling. PETA gaat alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren.

Bij KEVIN.MURPHY testen ze alleen op modellen en niet op dieren. Sinds 2011 is KEVIN.MURPHY een PETA-approved onderneming en daar zijn wij trots op!

FASHION & SESSION WORK

BLENDED IN COLOURS

COLOR.ME is een kleurlijn met glanzende en multidimensionale haarkleuren ontstaan vanuit Kevin Murphy’s visie om session werk en fashion samen te brengen.

PPD- EN AMMONIA VRIJ

COLOR.ME is een parabeen-, PPD- en ammoniavrije kleurlijn op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en is bovendien cruelty free. We vervangen waar mogelijk chemische stoffen voor natuurlijke ingrediënten. De basis van COLOR.ME bestaat dan ook uit ingrediënten zoals honing, shea boter, aloë vera en granaatappel. Daarnaast maakt COLOR.ME gebruik van de innovatieve Molecular Couple Guarantee technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat alle moleculen gekoppeld worden waardoor er minder kans is op kleurvervaging, allergische reacties en het beschadigen van het haar en hoofdhuid.

INGREDIËNTEN

Ieder ingrediënt heeft zijn eigen functie. Honing bevat aminozuren en proteïnen die het haar opbouwen en versterken. Shea boter herstelt en versterkt het haar van binnenuit. Granaatappel is een sterk antioxidant met een anti-aging eigenschap. Het beschermt tegen kleurvervaging en biedt UV-bescherming. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat COLOR.ME zacht is voor het haar en de hoofdhuid.

Om de Happy Hair Feeling te bereiken geloven wij in de balans tussen natuur en technologie. Deze producten zitten boordevol goodies, zoals essentiële oliën, proteïnen, vitaminen en mineralen. Door de beste natuurlijke actieve ingrediënten toe te voegen aan productformules van de hoogste kwaliteit, kunnen we ervoor zorgen dat je haar een lang houdende en professionele finish krijgt. 

Al onze producten zijn uiteraard ook cruelty- en parabenenvrij.

Een perioxide- en ammoniakvrije, verzorgende kleurglans behandeling voor elk haartype!

Sebastian Cellophanes is een semi-permanente kleur en glansbehandeling. De crème is ontwikkeld op basis van natuurlijk grondstoffen en is vrij van ammoniak en peroxide. Sebastian Cellophanes is geschikt voor alle haartypen. De crème verrijkt het haar met waardevolle voedingstoffen en verzegelt de glans. Sebastian Cellophanes laat het haar stralen en legt een glossy laag om je haren heen. Deze laag beschermt het haar tevens tegen schadelijke invloeden van de zon door een uv-filter en voorkomt pluizen. Zo wordt het haar op een zachte manier behandeld. De verf zorgt voor een prachtige glans en haalt de kleur van het haar naar boven, waardoor het haar er gezond en stralend uit zal zien. Sebastian Cellophanes zal vier tot 6 weken zichtbaar blijven in het haar.