Kapper Den Bosch Centrum

  /  Kapper Den Bosch Centrum

Glow Hair Studio vind je in de Vughterstraat in Den Bosch! Wij als kapper in het centrum van Den Bosch houden van mooi en gezond haar en zorgen dat jij na een knipbeurt helemaal blij de salon weer verlaat. Wij knippen zowel vrouwen als mannen en zijn gespecialiseerd in het kleuren van diverse soorten haartypes, het creëren van goed vallende coupes met textuur en het optimaal verzorgen van de kwaliteit van jouw haar. Elk haartype is anders, wij geven jouw haar daarom de verfrissing en verzorging die het nodig heeft. Maak gerust een afspraak met één van onze getalenteerde kappers voor een fantastisch eindresultaat.

DE JUISTE COUPE VOOR JOU!

Heb jij al een gedetailleerd idee over jouw wensen in de kappersstoel of ben je nog op zoek naar het juiste kapsel voor jou? Welke kleur en styling jou perfect staat ligt onder andere aan de vorm en teint van je gezicht. Wij als kapper in Den Bosch centrum kunnen je hierin uitgebreid adviseren en beginnen daarom elke afspraak het liefst met een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens jouw afspraak bij deze kapsalon in Vughterstraat Den Bosch heb je echt een moment voor jezelf, je kunt zelfs jouw knipbeurt compleet maken met een heerlijke hoofdmassage waarbij je helemaal tot rust komt. Dankzij onze passie en plezier in het vak zorgen wij dat we alle wensen van onze klanten omzetten tot een eindresultaat waar je écht blij mee bent. We worden enthousiast van creatieve en unieke verzoeken en denken graag met je mee voor een ultiem resultaat waar jij nog maanden van kunt genieten.

kapper den bosch centrum

je haar kleuren bij een kapsalon in Den Bosch centrum?

Wil jij je haar voor het eerst laten kleuren en heb je behoefte aan een professioneel en persoonlijk advies bij een kapper in Den Bosch centrum? Dankzij onze ervaring en feeling voor styling kunnen we je altijd adviseren aan de hand van jouw wensen. Ook ben je hartstikke welkom bij ons voor onder andere highlights, een face frame, balayage, touch up of volledige kleuringen. Wij zorgen voor de juiste look voor jou. De kappers in onze persoonlijke salon in de Vughterstraat van Den Bosch hebben oog voor detail en laten je pas vertrekken als je helemaal tevreden bent met jouw nieuwe coupe. Laat ons met je meedenken en kies voor een kapper met persoonlijke aandacht voor jou!

Jouw persoonlijke kapper in Vughterstraat Den Bosch

kapper den bosch centrum

Wij zorgen dat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends en volgen regelmatig trainingen en cursussen om te blijven knippen met de beste technieken en apparatuur.

De kwaliteit van jouw haar staat in onze kapsalon in Den Bosch voorop: wij zorgen voor het kapsel van jouw dromen, in perfecte staat.

Wanneer kom jij langs in onze kapperssalon in Vughterstraat Den Bosch? Wij zorgen dat er een drankje en een comfortabele kappersstoel voor jou klaar staat.

Hippe kapper in Den Bosch centrum

Zoek jij een kapper in het centrum van Den Bosch die zowel de styling als de kwaliteit van je haar voorop heeft staan? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak! Wij hebben al snel een plekje voor je vrij zodat jij een echt momentje voor jezelf kunt nemen en jouw kapsel precies is wat jij voor ogen had. We zien je graag snel in onze kapsalon in de Vughterstraat in Den Bosch.