Kapperszaak Den Bosch

  /  Kapperszaak Den Bosch

Glow Hair Studio is een kapsalon in hartje Den Bosch die zowel de kwaliteit, als de styling van jouw haar voorop heeft staan. We houden van mooi en gezond haar en zorgen daarom ook voor de juiste verzorging voor elk haartype. Vrouwen en mannen zijn allebei welkom bij ons voor een knipbeurt volledig naar wens. Dankzij ons gevoel voor techniek en styling kunnen we jou een persoonlijk en professioneel advies geven over het mooiste eindresultaat van jouw kapsel. Onze kappers in Den Bosch zorgen graag dat jij onze salon blij verlaat. Wil jij een afspraak inplannen zodat je binnenkort bij ons plaats kunt nemen? We zien je graag snel!

JOUW kapper in Den Bosch voor een momentje voor jezelf

Of je nu al precies weet wat jij het liefste wil met je haar, of dat jij je graag laat adviseren door onze kappers in Den Bosch: wij zien welke kleur en styling jou perfect staat. Hierdoor kunnen we jouw wensen omtoveren in een prachtig eindresultaat waar je nog maanden gelukkig mee zult zijn. Je knipbeurt begint dan ook pas na een persoonlijk adviesgesprek waarin we jouw wensen uitgebreid willen horen. Onze kapperszaak in Den Bosch geeft jou een momentje voor jezelf met een drankje en een comfortabele stoel, terwijl wij zorgen dat jouw coupe weer in perfecte staat is. En wil je helemaal tot rust komen? Dan kun je zelfs bij ons terecht voor een heerlijke hoofdmassage. Ben jij toe aan een uniek en creatief kapsel? Daar worden wij blij van! Al onze kappers hebben passie en plezier in het vak en zorgen dat jouw afspraak in het teken staat van jouw persoonlijke wensen.

kapperszaak den bosch

Jouw haar kleuren in onze kapsalon in Den Bosch?

Naast knippen zijn wij de uitgelezen kapper in Den Bosch om je haar bij te laten kleuren. Wil je voor het eerst je haar verven? Dan geven wij je graag een professioneel advies over de beste teint voor jou. Ook verwelkomen wij je graag in onze kapperszaak in Den Bosch voor bijvoorbeeld een face frame, balayage, highlights, een touch up of volledige kleuringen. Bij ons ben je verzekerd van de juiste look voor jou. Onze salon is knus en persoonlijk, wij hebben oog voor detail en de afspraak is pas voorbij als je helemaal gelukkig bent met jouw nieuwe coupe. Wij denken graag met je mee en geven onze persoonlijke aandacht aan jou!

De beste zorg voor jouw haar

kapperszaak den bosch

Wij bieden onze klanten de beste zorg voor hun haar in onze kapsalon in Den Bosch. Om dit te kunnen blijven doen, volgen wij regelmatig trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

De kwaliteit van jouw haar staat voorop, daarom werken wij met de beste technieken en apparatuur.

Kom langs onze kapperszaak in Den Bosch zodat jij weer een gezond kapsel hebt wat perfect past bij de vorm van je gezicht en de stijl die jij wilt uitstralen.

Kom langs in onze kapperszaak in Den Bosch!

Maak een afspraak met onze kapsalon in Den Bosch zodat wij je snel kunnen verwelkomen in onze salon. Wij ontfermen ons graag over de styling en kwaliteit van jouw haar zodat je er weer maanden fris tegenaan kunt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden, we vertellen je graag meer. We verwelkomen je graag snel voor het knippen van jouw droomkapsel!